Centralist Alarmcentrale

Ben jij een energieke centralist die volcontinudiensten wil werken in de beveiligingsbranche? Ben jij op zoek naar de mooiste baan in de beveiliging en toe aan een nieuwe stap? Dan zijn wij, op zoek naar jou!

Goede medewerkers willen wij aan ons binden, functioneer je goed, dan kun je na je eerste tijdelijke contract direct rekenen op een vast contract voor onbepaalde tijd. Verder heb je vaste collega’s en een aantrekkelijke en stabiele werkomgeving met jonge medewerkers waarin veel ruimte is voor goede ideeën en initiatieven. Verder bieden wij je een prima salaris, in overeenstemming met de benodigde ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

De functie: Als centralist van onze alarmcentrale zorg je ervoor samen met je collega’s dat alle binnenkomende meldingen en telefoongesprekken juist en tijdig worden afgehandeld. Deze behandel je conform de daarvoor gegeven instructies en je verstrekt in geval van alarmmeldingen de benodigde informatie aan de betrokken partijen. Tevens onderhoud je directe contacten met de medewerkers van de afdeling surveillance, alsmede met onze monteurs bij het testen van alarmsystemen, waarbij je de regie in handen houdt. Dit doe je vanuit een centrale meldkamer met behulp van geautomatiseerde systemen. Denk jij deze verantwoordelijke functie aan te kunnen? Dan maken we graag kennis met jou!

Het profiel: Je bent daadkrachtig, klantvriendelijk en communicatief vaardig. Daarnaast bezit je een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het niet erg om op wisselende tijden in een volcontinudienst te werken. Naast deze eigenschappen heb je een MBO-opleiding gevolgd, ben je in het bezit van het diploma BoCa of diploma Beveiliger2 en heb je reeds ervaring als centralist opgedaan.

Standplaats: De standplaats is Gilze (nabij Tilburg), maar omdat wij een goede privé en werk balans belangrijk vinden woont onze nieuwe collega bij voorkeur in de regio tussen Dordrecht, Oosterhout, Etten-Leur, Waalwijk, Den Bosch en Eindhoven.

Wij zijn Bewacon Security; een onderdeel van het no-nonsense familiebedrijf Blicon dat zich inzet voor de allround beveiliging van woningen en bedrijfspanden in de regio Gilze. Een innovatief en dynamisch bedrijf, dat al meer dan 25 jaar één van de bekendste aanbieders is in de beveiligingsmarkt. Bewacon Security verleent haar diensten aan meer dan 15.000 particuliere en zakelijke objecten door heel Nederland.

Enthousiast? Voor meer informatie neem dan contact op met Femke de Leeuw via 0161-458880 (bellen of via WhatsApp). Meteen solliciteren? Dit kan via onderstaand formulier!