Elektromonteur/Installatiemonteur Beveiligingssystemen

 Ben jij die energieke monteur die ervaring heeft met de installatie van beveiligingssystemen? Ben jij op zoek naar de mooiste baan in de beveiliging en toe aan een nieuwe stap? Dan zijn wij, op zoek naar jou!

Goede medewerkers willen wij aan ons binden, functioneer je goed, dan kun je na je eerste tijdelijke contract direct rekenen op een vast contract voor onbepaalde tijd. Verder heb je vaste collega’s en heb je de beschikking tot een eigen auto (die je na werktijd en in het weekend mee naar huis mag nemen). Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Werken bij Blicon en Al-Beveiliging, betekent werken in een gezellige, informele omgeving met gave reisjes, mooie borrels en een goed salaris tussen de € 2.100 en € 2.500 euro per maand. Deze indicatie ligt hoger wanneer je over de vereiste diploma’s en certificaten beschikt. Wij besteden veel aandacht aan jouw opleidingen en trainingen omdat we in jou willen investeren.  Dit maakt deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden, en hiervoor zullen wij de kosten betalen.

Wat breng jij mee?

  • Minimaal een MBV diploma
  • Minstens 2 jaar relevante werkervaring
  • Bij voorkeur heb jij ervaring in het installeren van brandmeldinstallaties en beschik je over de bijbehorende diploma’s
  • Jij bent flexibel in de werktijden en bent representatief, jij krijgt energie van goed klantcontact

Wie zijn wij?

Wij zijn Blicon; een no-nonsense familiebedrijf dat zich inzet voor de allround beveiliging van woningen en bedrijfspanden in de regio Gilze. Onze zusterorganisatie Al-Beveiliging doet dit voor de regio ‘s-Hertogenbosch. Veiligheid vinden wij zeer belangrijk en daarom bieden wij een brede dienstverlening die o.a. bestaat uit inbraakbeveiliging, branddetectie en camera-observatie.

Enthousiast? Voor meer informatie neem dan contact op met Femke de Leeuw via 0161-458880 (bellen of via WhatsApp). Meteen solliciteren? Dit kan via onderstaand formulier!