Hoofdmonteur beveiligingsystemen

Blicon in Gilze is op zoek naar een ervaren Hoofdmonteur. Heb jij al meerdere jaren ervaring als (service)monteur en affiniteit met de beveiligingssector? Wil je werken binnen een hecht team met korte communicatie lijnen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Servicemonteur van Blicon!

De functie
Als Hoofdmonteur bij Blicon heb je een variërende functie binnen een informeel en familiair bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het installeren van diverse beveiligingssystemen zoals inbraak-, brand-, toegangscontrole- en camerabewakingssystemen. De ene dag installeer je een hightech inbraaksysteem (zoals van het merk NOX of Satel) bij een particulier, terwijl je de andere dag controleert of een brandmeldsysteem nog voldoet aan alle wettelijke eisen bij bijvoorbeeld een grote supermarktketen, zoals de ALDI of een hotel. Naast het installeren en controleren adviseer je klanten over deze beveiligingssystemen en werk je je administratie bij. Mocht het nodig zijn, dan word je tijdens deze klus ondersteund door (een) hulpmonteur(s), waarbij je verantwoordelijk bent voor zijn/haar begeleiding. Iedere donderdag woon je een werkoverleg bij en ontvang je de gegevens van de aankomende projecten met bijbehorende materialen. Deze dag wordt vervolgens afgesloten met een borrel.

Geboden wordt
Als ervaren hoofdmonteur bij Blicon krijg je een dynamische en zelfstandige functie zonder dat er continu op je vingers wordt gekeken. Je krijgt realistische targets, want bij ons is kwaliteit nog altijd belangrijker dan kwantiteit. We werken met korte informele communicatie lijnen en hebben een eigen meldkamer, wat zorgt voor een hecht team waar je als persoon wordt gewaardeerd en geen nummer bent. Je komt te werken met de nieuwste technische systemen binnen de beveiliging, zoals thermische of intelligente camera’s en krijgt de mogelijkheid om opleidingstrajecten te volgen die aansluiten bij je functie, zodat je mee kan met al deze technische ontwikkelingen.

Functie eisen

  • Minimaal een MBO niveau 4 opleiding in een technische richting;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als monteur, waarvan 1 jaar in de beveiligingssector of vergelijkbaar;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in de buurt van Tilburg, Waalwijk, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven of Breda.

Verder is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, gezien je regelmatig contact hebt met klanten en collega’s. Je werkt zelfstandig en kan makkelijk het overzicht kan bewaren, waardoor je goed om kan gaan met stressvolle situaties.

Over Blicon
Blicon in Gilze is gespecialiseerd in de beveiliging van particulieren en zakelijke relaties in de breedste zin van het woord. Wij vinden het belangrijk op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van brand-, inbraak,- en camerasystemen, zowel technisch als juridisch, om onze klanten zo goed mogelijk te informeren op het gebied van beveiliging. Als familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, gaat het ons om kwaliteit en persoonlijk contact en niet om kwantiteit. En dat is precies waar wij als bedrijf het verschil maken.

Solliciteren of meer weten?
Enthousiast? Voor meer informatie neem dan contact op met Femke de Leeuw via 0161-458880 (bellen of via WhatsApp). Meteen solliciteren? Dit kan via onderstaand formulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.