Leerling elektromonteur/Installatiemonteur Beveiligingssystemen

Leerling elektromonteur/Installatiemonteur Beveiligingssystemen

Ben jij die energieke persoon die de opleiding “eerste monteur elektrotechnische installaties woningen en utiliteit volgt”? Of een andere opleiding binnen Elektrotechnische Installaties. En ben jij op zoek naar de mooiste stage in de beveiliging? Dan zijn wij, op zoek naar jou!

Goede medewerkers willen wij aan ons binden, functioneer je goed, dan kun je na het afronden van je studie direct rekenen op een vast contract voor onbepaalde tijd. Verder heb je vaste collega’s en heb je de beschikking tot een eigen auto (die je na werktijd en in het weekend mee naar huis mag nemen). Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Werken bij Blicon en Al-Beveiliging, betekent werken in een gezellige, informele omgeving met gave reisjes, mooie borrels en een goed salaris.. Wij besteden veel aandacht aan jouw opleidingen en trainingen omdat we in jou willen investeren.  Dit maakt deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden, en hiervoor zullen wij de kosten betalen.

Jouw dag!

De dag begint met een kop koffie bij de klant en samen met je collega Niels overleg je wat er voor die dag op de planning staat. Niels heeft gisteren alle benodigde materialen al in zijn bus gezet. Er staan voor vandaag twee klussen op de planning, zo moeten er bij een restaurant in Tilburg beveiligingscamera’s worden geplaatst op de parkeerplaats en gekoppeld worden aan de meldkamer.
Gelukkig zijn alle kabels al gelegd en kunnen jullie meteen aan de slag met het ophangen en aansluiten van de camera’s. Tegen 11:30 uur hangen de camera’s en start je met het programmeren van de recorder. Vervolgens leg je contact met je directe collega’s van de PAC voor een test en controle, alles werkt goed!

Om 12:30 uur is het tijd voor je pauze, even tijd om samen met Niels jullie boterhammen te eten in de bus en op tijd te vertrekken naar de volgende klus. Daar moet je om 13:00 uur zijn. In een particuliere verbouwing moet een alarminstallatie worden aangelegd. De stoffering is reeds aangelegd en jij begrijpt dat je niet met je modderschoenen de woning in moet stappen. Netjes werken is bij deze klanten super belangrijk. Vorige week zijn alle kabels reeds getrokken maar aan jou en Niels de taak om alle detectiepunten, de centrale en het bediendeel te plaatsen en te programmeren. Je belt de servicedesk met een aantal vragen en je test of de installatie goed functioneert en via IP doormeldt naar de meldkamer. Ook hiervoor leg je contact met de PAC.

Het is inmiddels 16:30 uur hoewel alles vlot liep vandaag zal er zeker nog 3 uur werk zitten in het afronden van de klus. In overleg met de planning maar ook met de klant wordt er besloten om morgen een en ander af te ronden. Het is namelijk donderdag, iedere donderdag komen alle collega monteurs bij elkaar om materiaal uit te leveren, installaties en klussen te bespreken, maar vooral om samen een biertje of colaatje te kunnen drinken. Dit was een succesvolle dag met een gezellige afsluiting!

Wat breng jij mee?

  • Je volgt een opleiding binnen de richting Elektrotechnische Installaties
  • Je volgt de leerweg BBL.
  • Jij bent flexibel in de werktijden en bent representatief, jij krijgt energie van goed klantcontact

Wie zijn wij?

Wij zijn Blicon; een no-nonsense familiebedrijf dat zich inzet voor de allround beveiliging van woningen en bedrijfspanden in de regio Gilze. Onze zusterorganisatie Al-Beveiliging doet dit voor de regio ‘s-Hertogenbosch. Veiligheid vinden wij zeer belangrijk en daarom bieden wij een brede dienstverlening die o.a. bestaat uit inbraakbeveiliging, branddetectie en camera-observatie.

Enthousiast? Voor meer informatie neem dan contact op met Femke de Leeuw via 0161-458880 (bellen of via WhatsApp). Meteen solliciteren? Dit kan via onderstaand formulier!