Onderhoudsmonteur Beveiligingssystemen

Onderhoudsmonteur Beveiligingssystemen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en de mooiste baan binnen de beveiliging?  Lever jij super kwaliteit en heb jij ervaring in het onderhoud van inbraaksystemen? Dan zijn wij, op zoek naar jou!

Goede medewerkers willen wij aan ons binden, functioneer je goed, dan kun je na je eerste tijdelijke contract direct rekenen op een vast contract voor onbepaalde tijd. Verder heb je vaste collega’s en heb je de beschikking tot een eigen auto (die je na werktijd en in het weekend mee naar huis mag nemen). Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Werken bij Blicon en Al-Beveiliging, betekent werken in een gezellige, informele omgeving met gave reisjes, mooie borrels en een goed salaris tussen de € 2.100 en € 2.500 euro per maand. Deze indicatie ligt hoger wanneer je over de vereiste diploma’s en certificaten beschikt. Wij besteden veel aandacht aan jouw opleidingen en trainingen omdat we in jou willen investeren.  Dit maakt deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden, en hiervoor zullen wij de kosten betalen.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO diploma niveau 4
  • Ervaring als (beveiligings)monteur conform onze kwaliteitsnorm
  • Installatiedeskundige Brand (IDB) is een sterke pré
  • Jij bent het visitekaartje, representatief, klantgericht en hebt sterke communicatieve vaardigheden
  • Jij bent flexibel, en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit

Wie zijn wij?

Wij zijn Blicon; een no-nonsense familiebedrijf dat zich inzet voor de allround beveiliging van woningen en bedrijfspanden in de regio Gilze. Onze zusterorganisatie Al-Beveiliging doet dit voor de regio ‘s-Hertogenbosch. Veiligheid vinden wij zeer belangrijk en daarom bieden wij een brede dienstverlening die o.a. bestaat uit inbraakbeveiliging, branddetectie en camera-observatie.

Enthousiast? Voor meer informatie neem dan contact op met Femke de Leeuw via 0161-458880 (bellen of via WhatsApp). Meteen solliciteren? Dit kan via onderstaand formulier!